Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag den 22 februari
- Kåldolmar med skysås, rårörda Lingon och kokt Potatis
- Kassler med svamp, steklök och ris
- Bakad Sej med Paprikasås
- Löksoppa med Gruyértoast
Tisdag den 23 februari
- Stekt fläsk med bruna bönor, löksås och kokt potatis
- Kyckling Tikka masala med ris
- Panerad hoki med skarpsås
- Löksoppa med Gruyértoast
Onsdag den 24 februari
- Rimmad fläskbog med rotmos och senapsvisp
- Panerad kycklingbröstfilé med dansk remouladsås och stekt potatis
- Grönsaksbakad alaskafilé med vitvinssås
- Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrön
Torsdag den 25 februari
- Ellagårdens ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, pannkakor, sylt & Grädde
- Kyckling sweet & sour med Ris
- Pocherad torskrygg med dill- & pepparrotssmör och kokt potatis
- Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrön
Fredag den 26 februari
- Senapspanerad kotlettrad med coleslaw och pommes chateau
- Lasagne med pestovinägrette
- Gravad lax i krämig dillsås och kokt potatis
- Grönsaksfylld canneloni med het tomatsås