page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 22 februari

  • Kåldolmar med skysås, rårörda Lingon och kokt Potatis
  • Kassler med svamp, steklök och ris
  • Bakad Sej med Paprikasås
  • Löksoppa med Gruyértoast

Tisdag den 23 februari

  • Stekt fläsk med bruna bönor, löksås och kokt potatis
  • Kyckling Tikka masala med ris
  • Panerad hoki med skarpsås
  • Löksoppa med Gruyértoast

Onsdag den 24 februari

  • Rimmad fläskbog med rotmos och senapsvisp
  • Panerad kycklingbröstfilé med dansk remouladsås och stekt potatis
  • Grönsaksbakad alaskafilé med vitvinssås
  • Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrön

Torsdag den 25 februari

  • Ellagårdens ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, pannkakor, sylt & Grädde
  • Kyckling sweet & sour med Ris
  • Pocherad torskrygg med dill- & pepparrotssmör och kokt potatis
  • Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrön

Fredag den 26 februari

  • Senapspanerad kotlettrad med coleslaw och pommes chateau
  • Lasagne med pestovinägrette
  • Gravad lax i krämig dillsås och kokt potatis
  • Grönsaksfylld canneloni med het tomatsås