page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 27 februari
– Skinkstek med gräddsås
– Kyckling Marrakesh
– Smörstekt panerad rödspätta
– Zucchinibiffar med tzatziki

Tisdag 28 februari
– Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor och lingonsylt
– Kalops med rödbetor
– Ugnsbakad lax med räksås
– Zucchini biffar med tzatziki

Onsdag 1 mars
– Pannbiff med gräddsås
– Oxbringa med pepparrotssås
– Fiskgratäng
– Vegetarisk fyllda paprikor i tomatsås

Torsdag 2 mars
– Ellagårdens ärtsoppa med kokt rimmad bog, pannkaka, sylt & grädde
– Köttfärslimpa med bacon, gräddsås
– Gravad lax med dillstuvad potatis
– Vegetarisk gryta

Fredag 3 mars
– Fläskfilé med Rose pepparsås
– Fransk köttgryta
– Pocherad torsk med ägg & persiljesås
– Vegetarisk gryta

Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr