page contents

Måndag den 26 februari
– Köttfärslimpa med gröna ärtor och gräddsås
– Stekt Torsk med brunt smör toppat med pepparrot och morots synfoni
– Vegetariskt: Rotfruktsbiffar med tomatsås
– Kycklingben (drumsticks) med tomatsås, timjan och kryddad klyftpotatis

Tisdag den 27 februari
– Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis och bruna bönor eller raggmunk
– Ugnsstekt Lax med citron och spenatstuvning
– Vegetariskt: Rotfruktsbiffar med tomatsås
– Kycklingben (drumsticks) med tomatsås, timjan och kryddad klyftpotatis

Onsdag den 28 februari
– Fläskköttgryta med rotfrukter och syltlök
– Fiskgratäng med örtsås och räkor
– Vegetariskt: Rotfruktsbiffar med tomatsås
– Kycklingben (drumsticks) med tomatsås, timjan och kryddad klyftpotatis

Torsdag den 1 mars
– Wallenbergare med gröna ärtor potatismos och lingon
– Fisk och Skaldjursgryta med saffran samt ris
– Vegetariskt: Lasagne med spenat
– Biff stroganoff med ris

Fredag den 2 mars
– Fläskfilé med bacon och grönpepparsås
– Pocherad fisk med vitvinssås och morotsmix
– Vegetariskt: Lasagne med spenat
– Biff stroganoff med ris

Veckans Soppa
– Gulaschsoppa med Creme Fraiche

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr