page contents

Måndag den 25 februari
– Köttfärslimpa gräddsås kokta grönsaker
– Pocherad fisk på med purjo och citronsås
– Fransk köttgryta (Boeuf Bourguignon)
– Vegetarisk currygryta med stekta grönsaker

Tisdag den 26 februari
– Kokt köttkorv med pepparotssås
– Havets Wallenbergare med gröna ärtor skirat smör
– Fransk köttgryta (Boeuf Bourguignon)
– Vegetarisk currygryta med stekta grönsaker

Onsdag 27 februari
– Husets Lasagne med aioli
– Fjärilslax med skagenröra och dillsås
– Fransk köttgryta (Boeuf Bourguignon)
– Vegetarisk currygryta med stekta grönsaker

Torsdag 28 februari
– Kycklingfilé med dijonsås och sparris
– Fisk med täcke av örter och ost
– Lammfärsbiff med mynta ock brunsås
– Ostgratinerad pasta med Quorn och spenat

Fredag 1 mars
– Biff Stroganoff med ris
– Skaldjursgryta med aioli
– Lammfärsbiffar med mynta och brunsås
– Ostgratinerad pasta med Quorn och spenat

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Veckans Soppa:
– Fisksoppa

Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch