page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag 29 februari

  • Beuf Bourguignon med Potatispuré
  • Marinerad Kycklingfilé med Japansk Sesamsallad
  • Stekt Strömming skirat Smör och rårörda Lingon
  • Linsgryta med Nachos och Gräddfil

Tisdag 1 mars

  • Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
  • Helstekt Fläskytterfilé med flamberad Pepparsås och Pommes Chateau
  • Ugnsbakad Kolja med Stekt fläsk, Kapris, Rödbetor och brynt Smör
  • Linsgryta med Nachos och Gräddfil

Onsdag 2 mars

  • Wallenbergare med skirat Smör, gröna Ärtor och Potatispuré
  • Fläskkorv med Sauce Bechamel, ångade Morötter och kokt Potatis
  • Lax- & Pastagratäng
  • Rotfruktsbiffar med Basilikadressing

Torsdag 3 mars

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
  • Kålpudding med Gräddsås och kokt Potatis
  • Alaskafilé med Hummersås och ångade Grönsaker
  • Rotfruktsbiffar med Basilikadressing

Fredag 4 mars

  • Viltskavsgryta med Lingon och kokt Potatis
  • Köttfärspaj med Broccolicreme
  • Vitvinspocherad Sej med Dill- & Räksås
  • Rostad Paprikasoppa med Rågbrödskrutonger