Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 14 november
- Bacon o- purjolökspäckadköttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt & potatismos.
- Grillad kycklingklubba serveras med paprikasås & basmatiris.
- Smörstekt panerad rödspätta med dill & rommajonnäs.
- Vegetarisk ost & broccolipaj.
Tisdag 15 november
- Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & bruna bönor, samt raggmunk.
- Marockansk köttgryta serveras med kokt basmatiris.
- Pocherad torskrygg serveras ned vitvinsås & brynta championer.
- Vegetarisk ost & broccolipaj.
Onsdag 16 november
- Biff Ala Lindström med skysås, lingonsylt & varma grönsaker.
- Kokt kalv i dill serveras med kokt potatis.
- Panerad hoki med dansk remuladsås & citron o- potatismos.
- Vegetarisk spenat & morot lasagne.
Torsdag 17 november
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt bog, fläskkorv pannkakor , grädde & sylt.
- Helstekt kalkonbröst, brysselkål, gräddsås, äppelmos & kokt – potatis.
- Fiskfärsbiffar serveras med skaldjursås samt potatismos.
- Vegetarisk spenat & morot lasagne.
Fredag 18 november
- Plommonspäckad fläskkarré serveras med dragon& äppelsky, äppelmos samt rostad potatis.
- Grillad kycklingfilé med tomat, oliver, rostad vitlök o- dijonsenapsås.
- Inkokt lax med dillhollandaise & kokt potatis.
- Vegetarisk bönwraps med avokadodressing.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr