page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)

Dryck tillkommer

Måndag 14 november

  • Bacon o- purjolökspäckadköttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt & potatismos.
  • Grillad kycklingklubba serveras med paprikasås & basmatiris.
  • Smörstekt panerad rödspätta med dill & rommajonnäs.
  • Vegetarisk ost & broccolipaj.

Tisdag 15 november

  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & bruna bönor, samt raggmunk.
  • Marockansk köttgryta serveras med kokt basmatiris.
  • Pocherad torskrygg serveras ned vitvinsås & brynta championer.
  • Vegetarisk ost & broccolipaj.

Onsdag 16 november

  • Biff Ala Lindström med skysås, lingonsylt & varma grönsaker.
  • Kokt kalv i dill serveras med kokt potatis.
  • Panerad hoki med dansk remuladsås & citron o- potatismos.
  • Vegetarisk spenat & morot lasagne.

Torsdag 17 november

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt bog, fläskkorv pannkakor , grädde & sylt.
  • Helstekt kalkonbröst, brysselkål, gräddsås, äppelmos & kokt – potatis.
  • Fiskfärsbiffar serveras med skaldjursås samt potatismos.
  • Vegetarisk spenat & morot lasagne.

Fredag 18 november

  • Plommonspäckad fläskkarré serveras med dragon& äppelsky, äppelmos samt rostad potatis.
  • Grillad kycklingfilé med tomat, oliver, rostad vitlök o- dijonsenapsås.
  • Inkokt lax med dillhollandaise & kokt potatis.
  • Vegetarisk bönwraps med avokadodressing.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr