Öpettider: 11.00 till 14.30 (stängt lördagar)
Måndag den 16 mars
– Fylld ugnsstekt Falukorv med senap, tomat, äppledraperad med chilisås
– Persiljefylld panerad stekt strömming med brynt smörsky
– Nudelwook med vegobitar grönsaker kall sås
Tisdag den 17 mars
– Stekt fläsk raggmunk bruna bönor och löksås
– Fiskgratäng med purjolök ostsås och räkor
– Falafel i tomatsås
Onsdag den 18 mars
– Klassisk moussaka på Grekiskt vis med aioli
– Stekt panerad sej med dillsås och rotgrönsaker
– Vegetarisk moussaka med aioli
Torsdag den 19 mars
– Currypanerad kycklingfilé med Currysås
– Kockens Special
– Ärtsoppa med fläskbog och morot pannkaka med sylt grädde
– Fylld paprika med ris strips och grönsaker kall sås
Fredag den 20 mars
– Spare ribs med BBQ sås och stekt paprika och gul lök
– Lättrimmad stekt torskrygg med gräslökssås gröna ärtor
– Strimps chicken style med vitlökssås gröna ärtor
Veckans soppa:
– Orientalisk fisk och skaldjurssoppa
På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.
Pris för lunch ink dessert: 125 kr
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr
Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!