Öppettider: 11.00 till 14.30 (stängt lördagar)
Måndag den 23 mars
– Baconfylld köttfärslimpa serveras med brunsås broccoli och lingon
– Pasta Bolognese med riven parmesanost
Tisdag den 24 mars
– Stekt fläsk raggmunk bruna bönor löksås
– Fisk och skaldjursgratäng med hummersås kokta morötter
Onsdag den 25 mars
– Oxbringa med rotmos serveras med morot
– Havets Wallenbergare med skirat smör och gröna ärtor
Torsdag den 26 mars
– Kockens val
– Ärtsoppa med fläskbog och morot Pannkaka med sylt grädde
– Laxfile med dillsås och stekt sparris
Fredag den 27 mars
– Biff a la Lindström serveras med gräddsås och lingon
– Panerad fiskfilé serveras med skagensås och morot
Veckans veg:
– Morotsbiffar med grönsaksratatouille
– Nudelwok med sojastrimps och rostad paprika
Veckans Soppa:
– Tom Yam Goong (räkor chili limeblad sockerärtor
I och med det exeptionella läget så har vi börjat med tallriksservering. 115kr, pensionär 95kr
Take away kör in på gårdsplan betala i luckan och få din mat där. 12.00-14.00 80kr
Vi har även catering dagens lunch 11.00-13.00 80kr
På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.
Pris för lunch: 115 kr
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr
Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!