fbpx Your SEO optimized title page contents
Välj en sida

Öppettider: 11.00 till 14.30 (stängt lördagar)

Måndag den 23 mars
– Baconfylld köttfärslimpa serveras med brunsås broccoli och lingon
– Pasta Bolognese med riven parmesanost

Tisdag den 24 mars
– Stekt fläsk raggmunk bruna bönor löksås
– Fisk och skaldjursgratäng med hummersås  kokta morötter

Onsdag den 25 mars
– Oxbringa med rotmos serveras med morot
– Havets Wallenbergare med skirat smör och gröna ärtor

Torsdag den 26 mars
– Kockens val
– Ärtsoppa med fläskbog och morot  Pannkaka med sylt grädde
– Laxfile med dillsås  och stekt sparris

Fredag den 27 mars
– Biff a la Lindström serveras med gräddsås och lingon
– Panerad fiskfilé serveras med skagensås och morot

Veckans veg:
– Morotsbiffar med grönsaksratatouille 
– Nudelwok med sojastrimps och rostad paprika

Veckans Soppa:
– Tom Yam Goong (räkor chili limeblad sockerärtor

I och med det exeptionella läget så har vi börjat med tallriksservering. 115kr, pensionär 95kr

Take away kör in på gårdsplan betala i luckan och få din mat där. 12.00-14.00 80kr
Vi har även catering dagens lunch 11.00-13.00 80kr

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.

Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Pris för lunch: 115 kr

Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!

Boka Bord