Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 4 april
- Kåldolmar med Skysås, rårörda Lingon och kokt Potatis
- Kassler med Svamp, Steklök och Ris
- Bakad Sej med Paprikasås
- Löksoppa med Gruyértoast
Tisdag 5 april
- Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
- Kyckling Tikka Masala med Ris
- Panerad Stillahavsflundra med Skarpsås
- Löksoppa med Gruyértoast
Onsdag 6 april
- Rimmad Fläskbog med Rotmos och Senapsvisp
- Panerad kycklingbröstfilé med Dansk Remouladsås och Stekt potatis
- Grönsaksbakad Hoki med Vitvinssås
- Panerad Squash med ljummen Sallad och Solrosfrön
Torsdag 7 april
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
- Kyckling Sweet & Sour med Ris
- Pocherad Torskrygg med Dill- & Pepparrotssmör och kokt Potatis
- Panerad Squash med ljummen Sallad och Solrosfrön
Fredag 8 april
- Senapspanerad Kotlettrad med Cole Slaw och Pommes Chateau
- Lasagne med Pestovinägrette
- Gravad Lax i krämig Dillsås och kokt Potatis
- Grönsaksfylld Canneloni med het Tomatsås
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr