Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 25 april
- Pannbiff med stekt Lök, Gräddsås och Potatismos
- Syrlig Fläskköttgryta med Koriander och Ris
- Kokt Torsk med Sandefjordsmör, Sparris och stekt Fläsk
- Spenatsoppa med kokt Ägg
Tisdag 26 april
- Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
- Kryddig Korv med stuvad Kål och Morot
- Fiskfärsbiffar med Dillsmör och Potatismos
- Spenatsoppa med kokt Ägg
Onsdag 27 april
- Skinkstek med Skysås, Gelé, Pressgurka och kokt Potatis
- Currykyckling med Ris
- Inkokt Lax med Smörsås, ångade Bönor och kokt Potatis
- Rotfruktspytt med Pepparrotscreme
Torsdag 28 april
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
- Flygande Jacob med Ris
- Ugnsbakad Alaskafile med skaldjurssås och kokt Potatis
- Rotfruktspytt med Pepparrotscreme
Fredag 29 april
- Heltstekt Kalkonbröst, Brysselkål, Gräddsås, Äppelmos och Kulpotatis
- Kycklingspett med Jordnötssås och Ris
- Laxpaj med Örter och Pepparrotskräm
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr