Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag den 9 januari
- Pannbiff med löksky, lingonsylt & kokt potatis.
- Ellagården pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor.
- Panerad kummel med Skagenröra och kokt Potatis.
- Zucchinibiffar med tzatziki.
Tisdag den 10 januari
- Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis & bruna bönor.
- Kycklinggryta med grön curry, kokosgrädde, basilika samt kokt ris.
- Fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.
- Zucchinibiffar med tzatziki.
Onsdag den 11 januari
- Skinkstek med gräddsås och kokt potatis samt äppelmos.
- Kalops med rödbetor och kokt potatis.
- Stekt lax med räksås och kokt potatis.
- Ostgratinerad blomkål och broccoli.
Torsdag den 12 januari
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
- Biff gjord på nötfärs med tomat och ost samt kokt potatis.
- Fisk och skaldjursgryta.
- Ostgratinerad blomkål och broccoli.
Fredag den 13 januari
- Fläskschnitzel med gröna ärtor, rödvinssky och bearnaisesås samt stekt potatis.
- Slottsstek med saltgurka och gelé, serveras med gräddsås och kokt potatis.
- Kokt torsk med skirat smör och kokt potatis.
- Majs och bönquesadillas.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr