Måndag:
– Köttfärslimpa med Haricotsverts och gräddsås
– Stekt kyckling i dijonsenapsås
– Panerad strömming med persiljesmör och potatismos
– Vegetarisk lasagne
Tisdag:
– Spagetti med köttfärsås (nöt)
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, raggmunk eller brunabönor
– Fiskgratäng med örter
– Vegetarisk lasagne
Onsdag:
– Oxbringa med pepparritsås samt mixad morot
– Wallenbergare med lingon, gröna ärtor samt potatismos
– Pestobakad lax med skirat smör
– Vegetarisk lasagne
Torsdag
– Julbordslunch (345kr)
Fredag
– Julbordslunch (345kr)
Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr