Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag 30 november
- Chicken tikka masala med basmatiris o raita
- Helstekt fläskytterfilè med grönpepparsås samt rostad potatis
- Paprikabakad hoki serveras med kokt potatis
- Rotfruktsbiffar med ädelostfraiche
Tisdag 1 december
- Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt
potatis - Högrevsgryta med svamp o rotfrukter serveras med kokt potatis
- Panerad sej med gurkmajonnäs serveras med kokt potatis
- Tacopaj på sojafärs serveras med tomatsalsa
Onsdag 2 december
- Stekt kycklingbröst serveras med sås på soltorkade tomater o fetaost
samt ris - Pasta carbonara
- Pocherad alaskafilè med räkor, sockerärtor o vitvinssås serveras med
kokt potatis - Fransk löksoppa med krutonger
Torsdag 3 december
- Gulaschsoppa med créme fraiche
- Bacon-o purjospäckad köttfärslimpa med champinjonsås samt rostad
potatis - Fiskgryta med skaldjurssås serveras med kokt potatis
- Bondomelett med potatis o grönsaker
Fredag den 4 december
- Helstekt fläskkotlett med potatispuré, rödvinssky o bacon
- Pasta med sås på ädelost, rökt skinka o gröna ärtor
- Ugnsbakad lax med senapshollandaise serveras med kokt potatis
- Rostad majssoppa med örtfraiche