Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag den 1 februari
- Rimmad oxbringa serveras med pepparrotssås och kokt potatis.
- Korv stroganoff serveras med basmatiris.
- Pocherad torsk, ägg och persiljesås.
- Vegetarisk: Tacopaj på sojafärs serveras med tomatsalsa.
Tisdag den 2 februari
- Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås, serveras med kokt potatis.
- Ellagårdens pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
- Panerad hoki med gurkmajonäs samt kokt potatis.
- Vegetariskt: Tacopaj på sojafärs serveras med tomatsalsa.
Onsdag den 3 februari
- Porterstek med pressgurka, gräddsås, svart vinbärsgelé samt kokt potatis.
- Pasta bolognese med riven ost.
- Pocherad alaskafilé med räkor, sockerärtor samt vitvinssås, serveras med kokt potatis.
- Vegetariskt: Bondomelett med potatis och grönsaker.
Torsdag den 4 februari
- Ellagårdens ärtsoppa med rimmad bog. Pannkakor med sylt.
- Bacon o- purjolöksspäckad köttfärslimpa med svampsås samt rostad potatis.
- Fiskgryta med skaldjurssås.
- Vegetariskt: Bondomelett med potatis och grönsaker.
Fredag den 5 februari
- Schnitzel med chillibearnaisesås serveras med stekt potatis samt gröna ärtor.
- Pasta med sås gjord på skinka, svamp och paprika.
- Gravad lax med dillstuvad potatis samt hovmästarsås.
- Vegetariskt: Kocken skapar en spännande rätt.