Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 6 februari
- Isterband med dill och senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor.
- Pannbiff serveras med stekt lök, timjansky, lingonsylt.
- Grönsaksbakad långafilé i dill och räksås.
- Ostgratinerad blomkål och broccoli.
Tisdag 7 februari
- Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
- Kalops på fransyska serveras med rödbetor.
- Ugnsbakad kolja med kapris, rödbetor samt brynt smör.
- Ostgratinerad blomkål och broccoli
Onsdag 8 februari
- Grillad kycklingfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor, stekt potatis.
- Fläskkorv med bechamelsås, ångade morötter och kokt potatis.
- Smörstektpanerad flundrafilé servers med kall räksås och citron.
- Rotfruktsbiffar med basilikadressing.
Torsdag 9 februari
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
- Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.
- Ugnsbakade laxbitar i hummersås & ångade grönsaker.
- Rotfruktsbiffar med basilikadressing.
Fredag 10 februari
- Köttgryta i grönpepparsås serveras med kokt ris.
- Helstekt fläskkarré serveras med gräddsås, äppelmos och rostad potatis.
- Fiskgratäng toppad med räkor serveras med gratinerat potatismos.
- Vegetariska vårrullar serveras med wokade äggnudlars sallad.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr