Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 13 februari
- Kassler i ugn serveras med chilisås och kokt ris,
- Marockansk köttgryta med myntayoghurt och picklad rödlök.
- Inkokt lax i stuvad fänkål med syrad gurka. Serveras med kokt ris.
- Panerad rotselleri med ärtpotatismos och tatarsås.
Tisdag 14 februari
- Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
- Kyckling tikka masala med raita och saffransris.
- Pocherad torskrygg med dill och pepparrotssmör.
- Panerad rotselleri med ärtpotatismos och tatarsås.
Onsdag 15 februari
- Kokt fläskbog med rotmos och senapsvisp.
- Biff a la Lindström med gräddsås och stekt potatis.
- Ugnsbakad sejfilé i paprikasås.
- Vegetariska tortillapizza serveras med smörstekt grönkål.
Torsdag 16 februari
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
- Nötfärsbiffar med fetaost, soltorkad tomat, basilikasås och rostade rotfrukter.
- Fisk och skaldjursgryta med kokt ris.
- Vegetariska tortillapizza serveras med smörstekt grönkål.
Fredag 17 februari
- Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssky, wokade grönsaker och klyftpotatis.
- Kycklinggryta med curry. Serveras med kokt ris.
- Panerad hokifilè med skarpsås .
- Grönkålspaj med västerbottenost.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr