Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag 29 februari
- Beuf Bourguignon med Potatispuré
- Marinerad Kycklingfilé med Japansk Sesamsallad
- Stekt Strömming skirat Smör och rårörda Lingon
- Linsgryta med Nachos och Gräddfil
Tisdag 1 mars
- Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
- Helstekt Fläskytterfilé med flamberad Pepparsås och Pommes Chateau
- Ugnsbakad Kolja med Stekt fläsk, Kapris, Rödbetor och brynt Smör
- Linsgryta med Nachos och Gräddfil
Onsdag 2 mars
- Wallenbergare med skirat Smör, gröna Ärtor och Potatispuré
- Fläskkorv med Sauce Bechamel, ångade Morötter och kokt Potatis
- Lax- & Pastagratäng
- Rotfruktsbiffar med Basilikadressing
Torsdag 3 mars
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
- Kålpudding med Gräddsås och kokt Potatis
- Alaskafilé med Hummersås och ångade Grönsaker
- Rotfruktsbiffar med Basilikadressing
Fredag 4 mars
- Viltskavsgryta med Lingon och kokt Potatis
- Köttfärspaj med Broccolicreme
- Vitvinspocherad Sej med Dill- & Räksås
- Rostad Paprikasoppa med Rågbrödskrutonger